Hi8 tape laten digitaliseren

Wanneer u thuis nog een doos of tas heeft liggen met Hi8 tapes is het aan te raden om deze te laten digitaliseren. Een filmtape zoals een Hi8 tape blijven niet altijd goed. Door de tijd heen, vocht en temperatuursveranderingen kunnen de tapes vergaan. Om ervoor te zorgen dat u en uw familie en vrienden voor altijd kunnen terug kijken naar de oude beelden van vroegen is het mogelijk om deze te laten digitaliseren. 

Hoe digitaliseren wij een Hi8 tape?

Er zijn verschillende manieren om een tape te digitaliseren. Wij doen er alles aan om de dierbare herinneringen te bewaren en gaan met zorg om met uw archiefmateriaal. Voor het digitaliseren gebruiken wij moderne en oudere appratuur van vroeger. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kwaliteit zoveel als mogelijk blijft behouden.

Standaard krijgt u na het digitaliseren een download link waar u de bestanden kunt downloaden. Eventueel is het mogelijk om de bestanden op een USB-stick te laten zetten.

Wat is de levertijd van het digitaliseren?

Gemiddeld leveren wij binnen 10 werkdagen. Wanneer er spoed is kunnen wij deze levertijd ook versnellen.

Uw dierbare mini-DV bandjes laten digitaliseren?

Neem vrijblijvend met ons contact op indien u vragen heeft. U kunt al onze tarieven hieronder bekijken of direct via dit formulier een aanvraag indienen.

hi8-digitaliseren-en-overzetten-op-usb

“Ik ben blij dat ik mijn oude videocamera bandjes heb laten digitaliseren. Nu kan ik ze terug kijken op mijn telefoon en heb ik de eerste stapjes van mijn zoon altijd bij de hand.”

Mijn vader heeft vroeger veel opnames gemaakt met een 8mm filmcamera. Nu kunnen we eindelijk alle opnames van onze jeugd terug bekijken. Snelle en goede service.

Het fijne van Op USB.nl is dat zij een professioneel videoproductie bedrijf hebben. Daardoor weten zij hoe ze het beste het materiaal kunnen digitaliseren en gaven ze ook nog tips hoe wij het originele materiaal het beste konden bewaren.

Kevin heeft ons vriendelijk geholpen bij het digitaal maken van oude foto’s en kleine videobandjes. Dit heeft hij in 2 dagen gedaan in verband de uitvaart van mijn broer.

Hi8-tape-laten-digitaliseren-video8-camerabandjes-met-camera

Benieuwd naar onze andere diensten?

Bekijk hieronder wat wij nog meer voor u kunnen digitaliseren.