Foto’s laten digitaliseren

Wie kent ze niet, de dozen vol zakjes met geprinte foto’s van vroeger veelal in de maten 10 x 15. Maar het jammere is dat deze foto’s niet makkelijk gedeeld kunnen worden met vrienden of familie. Door de foto’s te laten digitaliseren is het mogelijk om de foto’s gemakkelijk op uw telefoon en computer te delen met iedereen die u wilt. Daarnaast kunt u ze digitaal ook beter en langer bewaren dan de geprinte foto’s. 

Foto’s inscannen, hoe werkt het?

Voor het inscannen van foto’s maken we gebruik van een speciale fotoscanner. Deze scant iedere foto individueel op een hoge kwaliteit, tot wel 600 DPI. Indien gewenst kunnen wij ook de achterkant voor u digitaliseren. Bijvoorbeeld wanneer hier een leuke tekst op staat geschreven. Wanneer de foto’s schade hebben kunnen wij deze schade wegwerken met speciale software. Zo verhogen wij de kwaliteit en heeft u weer een foto zoals hij jaren geleden gemaakt is.

Bewaar uw oude beelden voor altijd

Door het digitaliseren van uw foto’s kunt u deze voor altijd bewaren op uw eigen computer of bijvoorbeeld op een DVD. Daarnaast is het ook mogelijk om de beelden op te slaan op uw smartphone of tablet. Zo heeft u de dierbare herinneringen altijd bij de hand.

Wij digitaliseren meer dan alleen foto’s

Wij van Op USB zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van archiefmateriaal. We digitaliseren dagelijks meer dan alleen foto’s zoals bijvoorbeeld audio cassettebandjes, videobandjes en dia’s. Voor het digitaliseren van al het archiefmateriaal maken we gebruik van verschillende soorten appratuur, appratuur en camera’s van vroeger gecombineerd met moderne professionele appratuur van deze tijd. Zo houden we de kwaliteit zo hoog mogelijk.

Daarnaast verbeteren we waar mogelijk de beelden door bijvoorbeeld het verwijderen van ruis zowel in het beeld als in het geluid. Het beter verstaanbaar maken van sprekende mensen en het verhelderen van de kleuren.

Meer weten over de tarieven van het scannen van foto’s?

Neem vrijblijvend met ons contact op indien u vragen heeft. U kunt al onze tarieven hieronder bekijken of direct via dit formulier een aanvraag indienen.

Fotos-digitaliseren-en-inscannen

“Ik ben blij dat ik mijn oude videocamera bandjes heb laten digitaliseren. Nu kan ik ze terug kijken op mijn telefoon en heb ik de eerste stapjes van mijn zoon altijd bij de hand.”

Mijn vader heeft vroeger veel opnames gemaakt met een 8mm filmcamera. Nu kunnen we eindelijk alle opnames van onze jeugd terug bekijken. Snelle en goede service.

Het fijne van Op USB.nl is dat zij een professioneel videoproductie bedrijf hebben. Daardoor weten zij hoe ze het beste het materiaal kunnen digitaliseren en gaven ze ook nog tips hoe wij het originele materiaal het beste konden bewaren.

Kevin heeft ons vriendelijk geholpen bij het digitaal maken van oude foto’s en kleine videobandjes. Dit heeft hij in 2 dagen gedaan in verband de uitvaart van mijn broer.

Benieuwd naar onze andere diensten?

Bekijk hieronder wat wij nog meer voor u kunnen digitaliseren.