Digitaliseer uw oude analoge beelden

Op de gemiddelde zolder in Nederland ligt nog wel ergens een oude VSH, mini-DV of andere soort videoband. En anders ligt er nog wel een doos met oude dia’s. Maar ook in de gemiddelde woonkamer in Nederland staat geen videorecorder meer of een presentatie scherm met een diaprojector. Maar hoe kunt u dan al die beelden van vroeger toch terug kijken? Door het te laten digitaliseren van uw oude videobanden, dia’s of filmspoelen.

Laat uw bestanden niet vergaan maar laat ze overzetten

Wij kunnen voor u, alle soorten oude analoge beelden digitaliseren. Zoals bijvoorbeeld videobanden, bandjes uit de oude camcorder, audiocassettes en dia’s. Standaard sturen wij een digitale download link zodat u de bestanden kunt downloaden op uw computer. Maar ook kunnen wij de bestanden plaatsen op een DVD, USB-stick of hardeschijf.

Door het te laten digitaliseren van uw oude films en/of foto’s kunt de beelden op al uw digitale apparaten terug bekijken. Zelfs op uw smartphone of moderne televisie. Door het te laten digitaliseren van uw oude opnames kunnen deze veel langer bewaard worden. En kunnen ze ook gemakkelijk gedeeld worden via bijvoorbeeld de mail of WhatsApp.

Digitaliseren met de hoogste kwaliteit

De technieken die wij gebruiken voor het digitaliseren zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit behouden blijft. En waar mogelijk verbeteren wij de beelden. Zo verwijderen we ruis uit het geluid, maken we stemmen beter verstaanbaar en verbeteren we de kleuren van de beelden.

Waar kunt u uw oude beeldmateriaal laten digitaliseren?

Ons hoofdkantoor zit in Veenendaal, vlak bij Ede en gemakkelijk bereikbaar via A12 of A15. Maar ook hebben wij een afleveradres in Ermelo, het westelijke gedeelte van de Veluwe. Daarnaast is het mogelijk om de beelden op te sturen per post, hierbij is het wel belangrijk om een track-and-trace code aan te vragen en ervoor te zorgen dat het pakket goed verpakt is. Uiteraard is het langs brengen ten aller tijde veiliger dan het sturen van de dierbare bestanden per post.

Meer weten over de tarieven van het digitaliseren van een videoband?

Neem vrijblijvend met ons contact op indien u vragen heeft. U kunt al onze tarieven hieronder bekijken of direct via dit formulier een aanvraag indienen.

Videobanden-digitaliseren

Offerte aanvragen?

Exact weten wat de kosten zijn? Druk op de knop hieronder en vul ons bestelformulier in. U krijgt dan een overzichtelijke offerte.

Liever even bellen?
Dat kan, bel ons via 0318 – 26 10 85.