Gefeliciteerd met uw cadeau!

Wij zijn niet van de kleine lettertjes maar houden van transparantie. Daarom op deze pagina de voorwaarden voor onze ‘Vrienden actie’. De actie houdt in dat u de tweede videoband gratis krijgt gedigitaliseerd t.w.v. 20,00. 

Actie voorwaarden

Actie voorwaarden

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de ‘vriendenkortingscode’ deze is aangeboden door OpUSB.nl
 2. Deze actie is maar één keer geldig per klant.
 3. Net als vele andere kortingscode is deze ook niet inwisselbaar voor contanten.
 4. Iedere vriendenkortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig, tot en met december 2024. Na deze periode kan de vriendenkortingscode niet meer worden gebruikt.
 5. De vriendenkortingscode kunnen niet met terugwerkende kracht worden gebruikt. Wanneer uw digitalisatie of bestelling is voldaan is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de vriendenkortingscode.
 6. Deze vriendenkortingscode is alleen geldig voor het digitaliseren van VHS videobanden, Digital8 (Sony) of mini-dv (geen HDV) tapes.
 7. Eventuele verzendkosten zijn uitgesloten van deze actie.
 8. Ter controle zal u gevraagd worden om een foto te maken van de actiekaart (of de mail door te sturen).
 9. Indien u deze vriendenkortingscode kwijt raakt of wordt gestolen vindt er geen vergoeding plaats. Ook wanneer u deze vriendenkortingscode per e-mail heeft ontvangen en de mail gewist is.
 10. Het wijzigen of verveelvoudigen, noch verder verspreiden (doorsturen, spammen) van de vriendenkortingscode is niet toegestaan. Uiteraard mag je hem wel weggeven aan iemand die hem wel goed kan gebruiken, graag zelfs.
 11. Deze vriendenkortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties.

Meer weten over de tarieven van het digitaliseren van een videoband?

Neem vrijblijvend met ons contact op indien u vragen heeft. U kunt al onze tarieven hieronder bekijken of direct via dit formulier een aanvraag indienen.

Sony-VHS-digitaliseren

Offerte aanvragen?

Exact weten wat de kosten zijn? Druk op de knop hieronder en vul ons bestelformulier in. U krijgt dan een overzichtelijke offerte.

Liever even bellen?
Dat kan, bel ons via 0318 – 26 10 85.